2014 & 2015 “Leukste bakker” award!

Persbericht:

Op zondag 8 maart is Mestrom Brood en Banket tijdens een drukbezochte Bakkersvak 2015 uitgeroepen tot ‘Leukste bakker van Limburg’. Ook de tweede plaats was voor een van de bakkerswinkels van het Limburgse familiebedrijf.

Daarnaast mocht de zogenaamde Small Keten Award Nederland in ontvangst worden genomen voor de leukste winkelketen met 5 tot 9 vestigingen. Kortom: een topprestatie voor de bakkers en winkelteams van Mestrom!

Tijdens een zinderende finale op 8 maart bleek dat maar liefst twee filialen van Mestrom in de top 3 van Limburg terechtgekomen waren. In de finale streden de winkels aan de Markt in Geleen en Kapelweg in Born met Bettina’s Bakery uit Elsloo om de eerste plaats.

Uiteindelijk werd de bakkerswinkel aan de Markt in Geleen met 590 stemmen en een totaalscore van 97,81 de grote winnaar van Limburg. De winkel in Born werd tweede, ook een bijzonder knappe prestatie!

De Small Keten Award Nederland was nog nooit eerder uitgereikt, maar ook die ging dus met het team van Mestrom mee naar Limburg.

Het was niet de eerste keer dat Mestrom Brood en Banket werd uitgeroepen tot Leukste Bakker van Limburg. Een trotse Roy Mestrom vertelt: “Mijn vader was in 1985 de Beste Banketbakker van Nederland. Sindsdien blijven wij in de top van bakkend Nederland meedraaien. Al twee jaar op rij zijn wij de Leukste Bakker. En dat is heel bijzonder, want deze award wordt uitgereikt door je klanten. Dat we nu ook nog zijn uitgeroepen tot beste Small Keten van Nederland maakt het voor ons helemaal af!”