Over Bakkerij Mestrom2019-05-28T12:09:03+00:00

januari 2019

2014 & 2015

2014 & 2015 “Leukste bakker” award! Persbericht: Op zondag 8 maart is Mestrom Brood en Banket tijdens een drukbezochte Bakkersvak 2015 uitgeroepen tot ‘Leukste bakker van Limburg’. Ook de tweede plaats was voor een van de bakkerswinkels van het Limburgse familiebedrijf. Daarnaast mocht de zogenaamde Small Keten Award Nederland in ontvangst worden genomen voor de leukste winkelketen met 5 tot 9 vestigingen. Kortom: een topprestatie voor de bakkers en winkelteams van Mestrom! Tijdens een zinderende finale op 8 maart bleek dat maar liefst twee filialen van Mestrom in de top 3 van Limburg terechtgekomen waren. In de finale streden de winkels aan de Markt in Geleen en Kapelweg in Born met Bettina’s Bakery uit Elsloo om de eerste plaats. Uiteindelijk [...]

november 2018

1985

In 1985 werd Banket bakkerij Mestrom uitgeroepen tot "Beste Banketbakker van Nederland" naast de gouden medailles van Aken, Antwerpen, Hilversum en Tokyo, het lidmaatschap van de internationale jury te Lyon voor de "Coupe du Monde de la Patisserie" en jurylid bij het WK voor jeugdigen in Ruigsted, Denemarken en Wenen. Winnaar 3e prijs (brons) voor de Europeesche taart in Barcelona en finalist voor Europees Beste Banketbakker te Madrid.

Najaar 1999

In het najaar van 1999 opende wij ons derde filiaal in Sittard (winkelcentrum Limbrichterveld). Per 1 januari 2003 heeft Roy met zijn vriendin Wendy het roer van vader Herman overgenomen.

1 juli 1994

Sinds 1 juli 1994 vormt Roy Mestrom (20) samen met Herman Mestrom (61) de directie van Patisserie Mestrom.

1 juni 1961

1 juni 1961 nam Herman Mestrom deze zaak over van zijn vader en opende in 1979 een tweede winkel met bakkerij in het centrum van Geleen (Markt 45).

10 mei 1941

Op 10 mei 1941 nam Harry Mestrom sr. De bakkerij op de hoek van de Bloemenmarkt te Lindenheuvel over van Sjra Beumers, de oprichter en bouwer van deze zaak in 1927.